Autor: Tanjug

Novi Sad
17.05.2019.
18:02 > 18:03
Šabačka policija uhapsila je G.L. (30) zbog sumnje na poresku utaju, kao i V. J. (39) iz Šapca, koji se tereti za poresku utaju u pomaganju, dok policija traga za još četiri osobe zbog istih krivičnih dela.
  • neko

    20.05.2019 15:27
    politika
    To se svuda radi. Šabac je na meti zato što je opozicioni grad.
  • Podsetnik

    17.05.2019 20:43
    Nije nego
    Pa da policija prati kupujem-prodajem i slične sajtove nahvatala bi likove koji prodaju polovnu opremu za ugostiteljska objekte i pekare i sve one koji rade na crno atu je utaja daleko veća nego u ovom slučaju. A gle čuda opet je veza Šabac-Ruma-Novi Sad.
    Utaja vredna milione evra a za servisiranje i sređivanje opet sve na crno od delova do plaćanja radnika koji to rade. A kada se zapale frka 2 dana pa opet po starom.
    Ovi su nekom zasmetalo pa su zato uhapšeni a ovi ostali rade skoro sve na crno.
    Kod automobila su lažne kilometra ze i to svi znaju jer na zapadu se prelazi najmanje 30.000 km godišnje a vozila firmi barem 50.000 km godišnje. I onda idu priče vozila ga žena samo malo, vozio ga policajac kkkada ide na odmor i slične bajke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna